Inspirată din legendele lui Dionis, IVY este reprezentarea modernă a dragostei față de natură și a licorilor oferite de aceasta. Intră în lumea noastră și croiește-ți evenimentul la care ai visat, înconjurat de peisajul deosebit și completat de facilitățile moderne.

Lasă-te mângâiat de razele blânde ale soarelui în grădina noastră și relaxează-te cu una din băuturile luate direct din barul exterior, fără a mai fi nevoit să mergi înăuntru pentru a comanda. Spre intrare, capela de ceremonii îți atrage atenția. Îi vezi pe ei doi. Pe el și pe ea, îndrăgostiți, unindu-și destinele într-o mare de aplauze.

Te decizi să mergi înăuntru pentru a vedea și interiorul sălilor. Accentele aurii ale Gold Room, candelabrele de cristal, draperiile din țesături prețioase împreună cu mobilierul clasic îți transmit acel sentiment de gală. La fel de elegantă, Silver Room te întâmpină cu tonurile sale argintii și același rafinament deosebit.

Împreună, toate acestea îți oferă o experiență aparte, cum până acum ai văzut doar în filmele de dragoste. Însă acum poți simți aceleași sentimente și în realitate, chiar lângă Pădurea Verde a Timișoarei.