EXTERIOR

Parcare privată

La IVY elimini complet stresul parcării datorită spațiului imens. Gândește-te cât de important este în special pentru invitații ce stau departe.

Terase separate

Fiecare sală dispune de câte o terasă proprie, unde invitații tăi se pot relaxa când iau o pauză de la dans sau când vor să poarte o discuție intimă.

Foisor de ceremonii

O nuntă ca în povești. Da, exact ce ți-ai dorit încă din primele clipe când ți-ai întâlnit sufletul pereche. Să vă uniți destinele într-un loc deosebit, înconjurați de frumusețea naturii.

Scenă

Cum ar spune un adevărat showman: The stage is yours! Tu ești vedeta evenimentului tău și trebuie să fii tratat ca atare. Sau poate îți dorești un live band care să încingă atmosfera.

Terasa acoperita

Realizat din piatră naturală, terasa acoperita IVY oferă toată intimitatea de care invitații tăi au nevoie pentru discuțiile între prieteni și momentele de relaxare.

Fântâni arteziene

Peisajul magic al grădinii nu ar fi complet fără fântâna arteziană. Piesa de rezistență a exteriorului IVY înfrumusețează serile de vară și evenimentele speciale.

Bar exterior

Ia-ți orice băutură dorești direct în grădina IVY, mângâiat de razele soarelui, fără a mai fi nevoit să mergi înăuntru pentru a comanda.

INTERIOR

Cameră pentru miri

Ți-am pregătit o cameră specială unde îți poți schimba garderoba și unde te poți odihni in timpul evenimentului, când apar momentele de oboseală.

Sistem profesional de sunet

Imaginează-ți claritatea audio a unui concert live al artiștilor tăi favoriți. Așa va fi și soundtrack-ul evenimentului tău organizat la IVY.

Sistem de lumini

Deja ai văzut cum arată nunțile în filmele americane. Și știm că vrei ceva la fel de fabulos. Iar sistemul nostru de lumini te ajută să obții rezultatul dorit.

Sistem de climatizare

Oricât de intensă ar fi petrecerea ta, tu și invitații tăi veți avea parte de temperatura ideală ca să puteți dansa până la răsăritul soarelui.

Mobilier pentru candy bar

Fiecare sala dispune de propriul colt „dulce”.

Asigurarea materialelor

Suntem pregătiți să-ți aducem materialele necesare organizării conferințelor, seminarelor și a altor evenimente corporate.

Event manager corporate

Echipa noastră are un manager de evenimente dedicat si cu vastă experiență în domeniul corporate. Acesta îți va asigura materialele logistice pe care le-ai cerut pentru buna desfășurare a unui eveniment de succes.

Event manager-ul nostru știe să-ți recomande cele mai bune opțiuni în funcție de numărul de invitați și de bugetul tău. Astfel economisești timp și bani, iar grija organizării este redusă semnificativ.