Aperitiv:
-
- Bruschetă cu roşii
- Tartă cu salată de vinete și rosii cherry
- Bruschetă cu mix de ciuperci
- Vol-au-vent cu ragu mexican
- Crispy de pui cu susan
- Piept de pui în bacon
- Piersică cu salată frațuzească
- Castravete cu cremă de brânză Philadelphia
- Chifteluțe speciale cu sos dulce-acrișor
- Mini-frigărui cu struguri și mozzarella
- Zucchini marinat cu ulei de măsline și mentă
- Mix de măsline
Supă:
-
- Supă de pasăre cu tăieṭei
Preparat de trecere:
-
- Sărmăluțe în foi de varză murată cu mămăliguță și bacon, smântână și ardei iute
sau
-
- Paste spaghete cu prosciutto cotto și ciuperci
Fel principal:
-
- Ceafă de porc cu sos brun
- Pulpa de pui cu sos alb și ciuperci
- Mille feuille de cartofi
- Legume la cuptor
- Salată verde