EXTERIOR

Parcare privată

La IVY elimini complet stresul parcării datorită spațiului imens, amenajat pentru 150 de mașini. Gândește-te cât de important este în special pentru invitații ce stau departe.

Terase separate

Fiecare sală dispune de câte o terasă proprie, unde invitații tăi se pot relaxa când iau o pauză de la dans sau când vor să poarte o discuție intimă.

 

Capelă de nunți

O nuntă ca în povești. Da, exact ce ți-ai dorit încă din primele clipe când ți-ai întâlnit sufletul pereche. Să vă uniți destinele într-un loc deosebit, înconjurați de frumusețea naturii.

 

Scenă

Cum ar spune un adevărat showman: The stage is yours! Tu ești vedeta evenimentului tău și trebuie să fii tratat ca atare. Sau poate îți dorești un live band care să încingă atmosfera.

 

Separeu

Realizat din piatră naturală, separeul IVY oferă toată intimitatea de care invitații tăi au nevoie pentru discuțiile între prieteni și momentele de relaxare.

 

Fântână arteziană

Peisajul magic al grădinii nu ar fi complet fără fântâna arteziană. Piesa de rezistență a exteriorului IVY înfrumusețează serile de vară și evenimentele speciale.

 

Bar exterior

Ia-ți orice băutură dorești direct în grădina IVY, mângâiat de razele soarelui, fără a mai fi nevoit să mergi înăuntru pentru a comanda.

INTERIOR

Posibilitatea de a uni cele două săli

Invită fără griji. Sălile IVY pot fi unite datorită modului în care a fost gândită arhitectura acestora. Astfel, te poți bucura de o petrecere alături de alte 500 de persoane.

Cameră pentru invitați

Ți-am pregătit o cameră specială unde îți poți schimba garderoba și unde te poți odihni când apar momentele de oboseală de după un eveniment reușit.

Asigurarea materialelor

Suntem pregătiți să-ți aducem materialele necesare organizării conferințelor, seminarelor și a altor evenimente corporate.

 

Sistem profesional de sunet

Imaginează-ți claritatea audio a unui concert live al artiștilor tăi favoriți. Așa va fi și soundtrack-ul evenimentului tău organizat la IVY.

 

Sistem de lumini

Deja ai văzut cum arată nunțile în filmele americane. Și știm că vrei ceva la fel de fabulos. Iar sistemul nostru de lumini te ajută să obții rezultatul dorit.

 

Sistem de climatizare

Oricât de intensă ar fi petrecerea ta, tu și invitații tăi veți avea parte de temperatura ideală ca să puteți dansa până la răsăritul soarelui.

Event manager corporate

Din echipa noastră face parte un manager de evenimente cu vastă experiență în domeniul corporate. Acesta îți va amenaja sala în funcție de tipul evenimentului și îți va asigura materialele logistice pe care le-ai cerut pentru buna desfășurare.

Event manager-ul nostru știe să-ți recomande cele mai bune opțiuni în funcție de numărul de invitați și bugetul tău. Astfel economisești timp și bani, iar grija organizării este redusă semnificativ.